НОВИЙ Vitodens 050-W: висока зручність опалення та ГВП з особливо вигідним співвідношенням ціна-продуктивність

Будучи масштабним виробником з багаторічним досвідом виробництва настінних котлів, ми знаємо, що важливо. Ви також можете покластися на якість продукції Viessmann з особливо привабливою ціною Vitodens 050-W. Ось чому настінна техніка Viessmann виступає не лише за інноваційні технології та продуктивність, а й за надійність та довговічність. Завдяки сучасним підключенням настінний газовий конденсаційний котел надзвичайно економно займає місце, а також може бути встановлений у невеликих нішах. Бічні відступи не потрібні, всі з'єднання легко доступні спереду.

Особливості Vitodens 050-W
Vitodens 050-W ідеально підходить для модернізації квартир або окремих будинків. Програма поставки включає в себе два типорозміри (від 3,2 до 19 і від 3,2 до 25 кВт) як одноконтурного так і комбінованого виконання.

Пальник MatriX-Plus: Серце Вашої системи опалення

Пальник MatriX-Plus ефективний, а також має низький рівень викидів забруднюючих речовин та шуму. Спеціальна поверхня MatriX з нержавіючої сталі нечутлива до високих температур, що забезпечує надійну роботу та тривалий термін служби. Ще одним технічним нововведенням є повністю автоматичний контроль згоряння Lambda Pro. Він автоматично адаптується до всіх типів газу та забезпечує безперервно чисте та ефективне горіння.

Теплообмінник Inox-Radial: ефективність та надійність

Нержавіюча сталь має значення. Серце Vitodens 050-W-корозійно-стійкий теплообмінник Inox-Radial з нержавіючої сталі. Він ефективно перетворює витрачену енергію в тепло. І це завдяки безпеці особливо міцної, високоякісної нержавіючої сталі.

10 років гарантії на теплообмінник з нержавіючої сталі Vitodens 050-W.

Переваги Vitodens 050-W
  • Особливо привабливе співвідношення ціна / продуктивність
  • Надійний та ефективний завдяки теплообміннику Inox-Radial з нержавіючої сталі
  • Пальник MatriX-Plus з регулюванням згоряння Lambda Pro для постійної високої ефективності та низьких викидів
  • Просте управління за допомогою регулятору зі світлодіодним дисплеєм та сенсорними кнопками
  • Можливість підключення до Інтернету завдяки інтерфейсу WLAN для обслуговування та введення в експлуатацію через програми Viessmann (управління може поставлятися з модулем WiFi або без нього, залежно від версії)
  • Ідеально підходить для установки в житлових приміщеннях завдяки низькому рівню шуму та компактним розмірам
  • Низька висота установки спрощує заміну старих пристроїв
Просте управління
Зручні для користувача кнопки дозволяють швидко встановлювати температуру опалення та води. Робочий стан і температура відображаються на цифровому дисплеї.

Енергозбереження, комфорт та безпека за допомогою ViCare

Настінні газові конденсаційні котли Vitodens 050-W з новою електронною платформою мають вбудований інтерфейс WLAN, залежно від версії. При бажанні, це підключає опалення безпосередньо до Інтернету. За допомогою програми ViCare управління опаленням дуже просте та інтуїтивно зрозуміле.  Додаток ViCare надає інформацію про поточний робочий стан енергосистеми, часові програми опалення та приготування гарячої води допомагають економити витрати на електроенергію. І він сумісний практично з усіма пристроями iOS та Android.

Залежно від версії, управління доступне з вбудованим інтерфейсом WLAN або без нього.

ViCare App

Додаток ViCare дозволяє  користувачу контролювати свою систему опалення за допомогою смартфона. Робочий стан можна переглянути в будь -який час, а у разі несправності можна швидко та легко встановити контакт із спеціалізованою компанією, яка раніше зберігалася у додатку.

Термостат ViCare: Зручне індивідуальне управління 

Активувавши високоякісний терморегулятор ViCare, розроблений для використання з системами опалення Viessmann, кімнатну температуру можна зручно контролювати за допомогою програми. Крім того, температура котла автоматично регулюється відповідно до потреб тепла, що економить енергію та збільшує термін служби.