АКЦІЯ ДЛЯ ІНСТАЛЯТОРІВ - "Монтуй. Отримуй. Вигравай".

Акція "Монтуй, Отримуй, Вигравай" діє для газових конденсаційних котлів #Viessmann #Vitodens050W, що змонтовані та відвантажені зі складу ТОВ "ВІССМАНН" починаючи з 01.06.2023 року.

Умови акції:

Для участі в Акції інсталятор має перейти за посиланням за допомогою QR-коду, який знаходиться у сервісній книжці котла, заповнити форму реєстрації та очікувати на зворотній зв'язок від регіонального представника компанії.

Подарунок

Участь у Акції гарантує отримання цінного подарунка від ТОВ "ВІССМАНН", а також автоматичну участь у розіграші головного призу - автомобіля.

Головний приз

Розіграш автомобіля відбудеться в грудні 2023 року. Марку та модель автомобіля буде оголошено пізніше на сторінках в соціальних мережах та на офіційному сайті www.viessmann.ua.

Без обмежень

Кількість зареєстрованих котлів на одного учасника Акції не обмежена.

Підтвердження монтажу

Під час зустрічі з регіональним представником, учасник має надати фотографію змонтованого газового конденсаційного котла Viessmann Vitodens 050-W, а також фотографію відривного талона з сервісної книжки, оформленого з відміткою про проведення монтажу.

Учасник Акції

Учасником Акції може бути будь-яка фізична або юридична особа, що придбала або рекомендувала придбати газовий конденсаційний котел Viessmann Vitodens 050 після 01.06.2023, здійснила монтаж та виконала реєстрацію за допомогою QR-коду з сервісної книжки

Період дії акції

01.06.2023-01.12.2023