Нове покоління конденсаційних котлів Vitodens 200

Компанія Viessmann йде в ногу часом і дбає не лише про Ваш комфорт, але й про зручність та легкість експлуатації опалювального обладанння, котре виробляє.

Тому, з радістю повідомляємо про нове покоління опалювальних систем: більш ефективні, викиди зменшено на 40%, прості в користуванні, готові до майбутнього, довговічні і цифрові.

Vitodens 200-W - це інтелектуальний конденсаційний котел, що відповідає найвищим вимогам комфортного теплопостачання. З його сучасним, функціональним дизайном і матовою поверхнею, він гармонійно вписується в будь-яке приміщення.

Висоту Vitodens 200 було зменшено на 150 мм, відтепер від значно компактніший та з сучасним дизайном - доказ тому премія  IF Gold Design Award 2019 в Німеччині (!).

Котел доступний в одноконтурному виконанні потужністю 19,25 та 32 кВт. З баком накопичувачем Vitodens 222-W - 25,32 кВт та з ємнісним баком потужністю 25 та 32 кВт Vitodens 222-F.

Вбудований Wi-Fi та новий регулятор

Даний конденсаційний котел має вбудований Wi-Fi та рухомий дисплей: комфорт у використанні дисплею на рівні очей.

Завдяки 7-дюймовому кольоровому сенсорному дисплею, який можна переміщати вгору та вниз, Vitodens 200-W можна комфортно експлуатувати в залежності від Ваших потреб.

Саме тому НОВИЙ конденсаційний котел Vitodens 200 має вагомі наступні переваги:

  • Залежна від часу року енергетична ефективність опалення приміщень ККД до 109 % (клас енергоефективності А),
  • Низька частота тактувань навіть у разі малого відбору тепла завдяки широкому діапазону модуляції до 1:17 (32 кВт),
  • Довговічність та ефективність завдяки теплообміннику Inox-Radial із високоякісної сталі (гарантія на теплообмінник складає 10 років),
  • Новий газовий пальник MatriX Plus, оснащений контролером горіння Lambda Pro Plus, забезпечує високий ККД і низький рівень викидів шкідливих речовин.
  • Енергозберігаючий енергоефективний циркуляційний насос
  • Кольоровий сенсорний дисплей з текстовою і графічною індикацією, майстрами введення в експлуатацію, індикацією споживання енергії, а також як альтернатива – керування через мобільний додаток.
  • Можливість доступу до мережі Інтернет через інтерфейс WiFi для керування й сервісного обслуговування через мобільні додатки Viessmann - ViCare безпосередньо для кінцевого споживача та Vitoguide - для сервісного інженера.

Модульний принцип та новий пальник MatriX Plus

Даний котел має новий модульний принцип, відтепер складається з теплового модулю, модулю гідравлічної групи, панелі керування, обшивки та приладдя. Таким чином кількість запасних частин зменшено на 60%!

Оснащено котел модульованим газовим пальником MatriX-Plus із інтелектуальним контролером згоряння Lambda Pro Plus для максимального низького рівня викидів шкідливих речовин і тихої роботи. Завдяки перфорації на пальнику зменшено викиди NOx на 40%. Спеціальна поверхня з нержавіючої сталі MatriX-Plus нечутлива до високих температур, таким чином забезпечує надійну роботу та тривалий термін служби. 

Завдяки Lambda Pro Plus:

  • Легка процедура налаштування, низькі викиди,висока ефективність,
  • Висока модуляція 1:17, зменшення тактувань,
  • Доступна автоматична зміна газу: легка процедура налаштувань,
  • Автоматична адаптація до геодезичної висоти: легка процедура налаштування максимального комфорту,
  • Адаптація на частковій потужності,
  • Автоматична адаптація до димоходу.

Енергетична панель Energy Cockpit: просте налаштування і керування для підвищення ефективності роботи

Наскільки простим є налаштування та керування? Це є одним з найважливіших критеріїв при виборі нового котла. Vitodens 200-W вражає своєю винятковою простотою у користуванні. Ним можна легко і інтуїтивно керувати за допомогою смартфона, планшета або безпосередньо на великому 7-дюймовому  кольоровому сенсорному дисплеї, який можна розташовувати в нижній або верхній частині корпусу задля підвищеної зручності. Зрозумілий текст і графіка допомагають керувати системою опалення та енергетичними витратами. Ви можете відслідковувати скільки енергії було вироблено та витрачено. 

Даний котел адаптований для роботи з геліосистемами, тож Ви з легкістю відслідкуєте скільки було вироблено енергії Вашим котлом, а скільки сонячними колекторами за той період часу, котрий Вас цікавить.

Економити ще ніколи не було так просто - додаток ViCare

Додаток ViCare пропонує нові можливості управління опаленням через інтернет. Простий графічний інтерфейс ViCare робить користування опалювальною системою інтуїтивно зрозумілою.  

Система призначена для керування опалювальним контуром. Можна через смартфон вибирати необхідну температуру та перемикати режими (звичайний режим - режим вечірки).  

Якщо Ви знаєте, що протягом певного часу Вас не буде вдома, достатнього однієї дії, щоб знизити температуру опалюювальної установки і економити енергію. Хто бажає, може встановити різні часові програми на різні дні для опалювальної системи, а також зможете оцінити функцію Асистент.   

Відокремлена кнопка на екрані запуску показує поточну зовнішню температуру і, після натискання на неї, коливання температур за останні дні.

Додаток ViCare дає можливість бачити реальний стан Вашої опалювальної системи. Таким чином гарантується безпека. Залежно від Ваших потреб Ви можете встановлювати різні часові програми для опалення та гарячої води на кожен день.

Крім того, додаток ViCare надсилає автоматизовані повідомлення з поточним статусом вашого обладнання. Таким чином, Ви одразу будете знати про виявлення будь-якої проблеми. 

Тож відчуйте особисто переваги конденсаційного котла Vitodens 200:

  • Особливо просте, інтуїтивне керування і інтегрований WLAN-модуль
  • Підвищений комфорт у користуванні завдяки 7-дюймовому  кольоровому дисплею та за допомогою додатку ViCare
  • Енергетична панель Energy Cokcpit для візуалізації енергетичного балансу
  • Висока експлуатаційна безпека завдяки інтегрованому регулятору горіння Lambda Pro Plus
  • Більша ефективність та менше викидів оксидів азоту завдяки новому пальнику MatriX-Plus
  • Витривалий та ефективний завдяки теплообміннику Inox-Radial
  • Постійне сповіщення про стан роботи установки 
  • Клас енергоефективності: A

Більше інформації про новий конденсаційний котел Ви можете знайти в технічній документації на Vi-Books або отримати консультацію у наших фахівців!