Робіть добро і перемагайте: Приєднуйтесь до ViMove for Climate!

22 червня —початок особливого проекту пожертвування на користь збереження клімату. Під девізом "ViMove (ми рухаємось) для клімату" ми збираємо всі бігові та велосипедні кілометри разом. Чим більше їх збирається, тим більше дерев ми даруємо для міжнародних проектів з відновлення лісів.Дослідники з Єльського університету в штаті Коннектикут (США) підрахували, що в даний час у світі існує близько трьох трильйонів дерев. Кожне перетворює вуглекислий газ у кисень і, таким чином, робить цінний внесок у захист клімату. Погана новина: Ми втрачаємо десять мільярдів дерев щороку — кількість дерев на землі зараз зменшилася вдвічі.Пропонуємо Вам приєднатись до проекту "ViMove for Climate".Ви можете одночасно покращувати своє здоров'я і допомагати збільшити суму пожертви - Viessmann дарує одне дерево за кілометр пішки та одне дерево за кілометр на велосипеді! Кожен кілометр має значення!

Також ви можете виграти: Серед усіх учасників буде обрано трьох переможців, кожен з яких отримає пару навушників JBL Reflect Fit Bluetooth від магазину Viessmann Selection Shop.

Ось як легко взяти участь:

1.Відстежуйте пробіг та / або проїзд кілометрів з 22 по 28 червня. Не має значення, чи кілометри ви подолали пішки чи на велосипеді; можлива також комбінація. Маршрути можна записувати будь-яким додатком для відстеження активності (наприклад, Adidas Running, Nike Run Club, Strava тощо) або спортивними годинниками.

2.Зробіть скріншот вашого заняття та вкажіть наведені нижче дані і надішліть їх електронною поштою на адресу ViMove@viessmann.com

Ваші тренування можна збирати і надіслати наприкінці тижня або подавати щодня після заняття. Ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, як тільки ми отримаємо ваш лист. Будь ласка, надішліть нам селфі та фотографії ваших тренувань.


Дата завершення всіх занять: понеділок, 29 червня 2020 р., 13:00.

Ви можете дізнатися більше про фінансуваня кліматичних проектів, умови участі у конкурсі та загальну кількість подоланих кілометрів на viessmann.ua/ViMove. Дякуємо за вашу участь і бажаємо вам успіхів у справах!