Перемагайте з VIESSMANN! Фінал акції "Монтуй. Отримуй. Вигравай"

МАРШРУТ ПЕРЕМОЖЦЯ

Унікальний момент: 13 грудня в залі одного з найінноваційніших бізнес центрів Києва пройшов фінальний етап акції VIESSMANN “Монтуй. Отримуй. Вигравай”, в рамках якого переможець виграв автомобіль!

Згідно з умовами акції, в розіграші авто брали участь усі змонтовані та зареєстровані в період з 01.06.2023 по 01.12.2023 конденсаційні котли VIESSMANN Vitodens 050-W. Реєстручи котел, кожен учасник отримав цінний подарунок з можливістю поборотися за головний приз зручний для бізнесу та роботи фургон Renault Express Van, більше реєстрацій більше шансів!

...І МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ!

Ми зосередилися на прозорій механіці події, тому новенький Renault був розіграний безпосередньо серед присутніх на заході учасників. Розіграш пройшов у форматі поетапної лотереї, яку офіційно відкрив СEO VIESSMANN UKRAINE Олександр Збанко: лопнувши прозору кулю з переліком учасників, Олександр дістав ім’я того, хто запустить ланцюговий рандом, та витягне з лототрону щасливчика…і мрія здійснилася!

ПЕРЕМАГАЙТЕ З VIESSMANN

Такі бажані ключі від автомобіля отримав Володимир Чабан з Волинської області. Складно уявити кількість встановленого Володимиром обладнання за весь період співпраці з VIESSMAN, проте ці слова кажуть самі за себе:

“Від початку свого шляху в якості інсталятора жодного разу не шкодував що обрав саме VIESSMANN, а, повірте, на вибір я мав багато котлів. Працюйте з VIESSMANN, інсталюйте VIESSMANN, тому що це надійно!”

Новий фургон Renault Express допоможе переможцю оптимізувати логістичну та торговельну діяльність. Бажаємо Володимиру цікавих клієнтських запитів, стійкості та попутного вітру, завжди раді співпраці з фахівцями своєї справи!

Понад 20 років VIESSMANN надає українському HVAC ринку продукти виняткової якості. Попри виклики війни ми продовжуємо розвиватися: модернізуємо промислові об’єкти по всій країні, впроваджуємо інноваційні рішення у побутовому сегменті, піклуємося про енергобезпеку разом наближаємо перемогу України, яка обов’язково буде за нами!

Дякуємо кожному учаснику “Монтуй. Отримуй. Вигравай!” за участь в акції, зустрінемося у нових активностях! Стежте за новинами VIESSMANN в facebook, linkedIn або instagram, щоб не пропустити свіжі анонси.