Один крок замість тисячі: Carrier завершив придбання Viessmann Climate Solutions

Один крок замість тисячі: Carrier завершив придбання Viessmann Climate Solutions

2 січня 2024 року – великий день для всієї родини Viessmann: провідним світовим постачальником інтелектуальних кліматичних та енергетичних рішень зі США Carrier Global Corporation, офіційно оголошено про завершення придбання бізнес-підрозділу Viessmann Climate Solutions у Viessmann Group. 


«Партнерство з Viessmann Climate Solutions створює найбільш комплексну та диференційовану пропозицію екологічно чистих кліматичних технологій і послуг у галузі на сьогоднішній день», – сказав Девід Гітлін, голова правління та генеральний директор Carrier. «Ця трансакція перетворить Carrier на бізнес з чітким фокусом, мандатом світового лідера у сфері інтелектуальних кліматичних та енергетичних рішень».

Ми в захваті від нашого спільного майбутнього і бачимо величезний потенціал у цьому об’єднанні! Таким кроком ми спільно виводимо на ринок нового, стійкого та швидко зростаючого лідера в боротьбі з глобальною зміною клімату. Об’єднання принесе ще більше переваг для тисяч співробітників, партнерів та власників інженерних рішень. Viessmann Climate Solutions стане головною рушійною силою стратегії зростання Carrier в області житлового та комерційного HVAC напрямку Європи, так ми посилюємо шлях до мети: створювати життєвий простір для майбутніх поколінь.

Для 12 000 надзвичайно талановитих членів команди Viessmann Climate Solutions це неймовірна можливість особистого розвитку! Оскільки Viessmann Group стає одним із найбільших акціонерів Carrier, а генеральний директор Viessmann Group Макс Віссманн відтепер є членом Ради директорів Carrier, – ми продовжуватимемо плекати нашу родинність, залишаючись великою #TeamVi. 

"Я з нетерпінням чекаю на тісну співпрацю з Дейвом та його командою, а також з іншими членами Ради директорів, щоб побудувати надійного, та дійсно глобального лідера у сфері захисту клімату", – зазначив пан Віссманн. "Я дуже радий цьому поєднанню, яке закладає ідеальну основу для використання можливостей зростання та максимізації впливу на майбутні покоління".

Приєднання Viessmann Climate Solutions знаменує собою ще один значний крок вперед у трансформації портфоліо Carrier. Відтепер це постачальник комплексних кліматичних та енергетичних рішень з цифровими технологіями, які задовольняють усі потреби в опаленні, охолодженні, відновлюваних джерелах енергії, сонячних фотоелектричних установках, акумуляторних батареях та управлінні енергією для дому.

Що зміниться для партнерів Viessmann Climate Solutions Ukraine?

Ми розуміємо, що оголошення про партнерство між компаніями Viessmann Climate Solutions та Carrier може викликати багато запитань, тож зібрали  ТОП-10 відповідей на них. Крім того, Ви завжди можете звернутися до команди Viessmann Climate Solutions Ukraine, контакти якої залишаються без змін. 

Попереду – нові горизонти, і ми щасливі відкривати їх для себе та українського споживача. Про всі подальші нововведення ми повідомлятимемо на сайті, та в соціальних мережах:
facebook |linkedIn | instagram.

Дякуємо, що Ви з Viessmann Climate Solutions Ukraine!

Є питання щодо партнерства Viessmann Climate Solutions з Carrier?                Ми на зв’язку! 

Запити від ЗМІ/Партнерам/Інсталяторам:
+380 44 363 98 41
info-ua@viessmann.com