Vitodens 100: більше ефективності, просте управління, сучасний дизайн

Більше ефективності, просте управління, сучасний дизайн.
Якщо Ви хочете модернізувати систему опалення свого сімейного будинку або квартири за помірну плату, нові настінні газові конденсаційні котли серії Vitodens 100 стануть ідеальним рішенням. Сучасні технології, такі як інноваційний пальник MatriX-Plus і інтелектуальна система управління горінням Lambda Pro, забезпечують низьку витрату палива і низькі викиди CO2. Це в рівній мірі позитивно позначається на гаманці і кліматі.

Переваги для партнерів і користувачів
Нові газові конденсаційні котли Vitodens серії 100 потужністю від 3,2 до 32 кВт підходять як для приватних будинків, так і поквартирного опалення:

Vitodens 100-W, компактний настінний котел, як в одноконтурному, так і двоконтурні виконанні,
Vitodens 111-W, компактний настінний конденсаційний котел з вбудованою накопичувальної ємністю пошаровим завантаження, об'ємом 46 л для ще більш комфортного гарячого водопостачання.

Нове покоління котлів має ряд переваг у порівнянні зі звичайними теплогенераторами, наприклад: простота управління і введення в експлуатацію завдяки інноваційній електронній платформі з вбудованим Wi-Fi, яка надає можливість зручного управління за допомогою додатку ViCare і дозволяє використовувати цифровий сервісний інструмент Vitoguide. І, що не менш важливо, це високоефективні і екологічні газові конденсаційні котли нового покоління. Крім того, нові теплогенератори представлені в сучасному дизайні з білим матовим порошковим покриттям Vitopearlwhite і чорної, глянсовою панеллю керування. Таким чином, нові конденсаційні котли гармонійно вписуються в будь-який житловий інтер'єр.

Низький рівень викидів шкідливих речовин і стабільно високий ККД
Пальник MatriX-Plus забезпечує максимальну ефективність і надійність нового покоління Vitodens 100. Завдяки широкому діапазону модуляції 1:10 і максимально стабільного горіння, вона постійно підлаштовує роботу котла під фактичну потребу в теплі. Тактування пальника скорочується до мінімуму, при цьому ККД котла досягає до 98% (Hs) / 109% (Hi). Це забезпечує низьку витрату палива і знижує викиди CO2. Також відмінно зарекомендував себе теплообмінник Inox-Radial з нержавіючої сталі.

Уже сьогодні готовий до роботи на водневої суміші 
Незалежно від того, чи змінюється тип газу, його якість або змінюються умови експлуатації - автоматичний контролер спалювання палива Lambda Pro в газових конденсаційних котлах Vitodens забезпечує надійну і чисту роботу з максимальною ефективністю в будь-який час.

Інноваційна система управління горінням дозволяє без проблем і ефективно використовувати газові суміші, що складаються з природного газу і водню, з часткою 20%. Теплогенератори сертифіковані згідно ZP 3100 від DVGW Cert GmbH. Це означає, що нове покоління котлів вже готові до майбутнього, коли в газові мережі почнуть подавати водень, що генерується за допомогою енергії вітру і сонця, для скорочення викидів CO2 і захисту клімату.

Фахівці з монтажу також зможуть оцінити переваги інтелектуального контролера горіння: завдяки Lambda Pro відпадає необхідність налагодження котла під тип газу. Регулятор горіння сам розпізнає відповідний тип газу і автоматично підлаштовує під нього роботу котла Vitodens.

Просте і зрозуміле управління
Нове покоління котлів Vitodens 100 оснащено панеллю керування з простим і зрозумілим у використанні сенсорним 3.5-дюймовим дисплеєм. Панель управління відрізняється також тонким дизайном в стилі «Blackpanel». Панель дозволяє управляти системами опалення з прямим і / або змішувальним контуром опалення.

Комфорт і надійність завдяки вбудованому модулю WiFi
Як і всі газові конденсаційні котли Vitodens нового покоління, котли серії 100 переведені на нову електронну платформу з вбудованим WiFi-інтерфейсом. Це забезпечує безперебійний зв'язок між теплогенератором, користувачем і спеціалізованим сервісним партнером. Користувач може управляти своєю системою опалення в будь-який час за допомогою програми ViCare і, при бажанні, активувати доступ до своєї системи для спеціалізованої сервісної компанії, яка може моніторити її через цифровий сервісний центр Vitoguide. Це дозволить спеціалізованому сервісному партнерові розпізнавати необхідність технічного обслуговування і можливі несправності на ранній стадії, вносити зміни в параметри роботи котла в режимі онлайн і, при необхідності, діяти до того, як в будинку стане холодно. Це безпека і комфорт на вищому рівні.

Просте введення в експлуатацію та обслуговування за допомогою спеціального додатку
Численні інші особливості нової серії Vitodens 100 значно спрощують введення в експлуатацію та обслуговування пристроїв. Введення в експлуатацію можна виконати швидко і легко за допомогою спеціального додатку.

З новим цифровим сервісним інструментом Vitoguide технічне обслуговування стає дитячою грою. Обслуговування, діагностика несправностей та заміна запасних частин виконуються тепер швидко і легко.

Завдяки модульній концепції котлів нового покоління і уніфікації комплектуючих, можна скоротити складський запас запасних частин приблизно на 50%. Наприклад, тепер потрібно тільки один типорозмір пальника MatriX-Plus, один стандартний електрод розпалу й одне ущільнення пальника для всіх потужностей (до 32 кВт).

Переваги для спеціалізованих компаній
+ Довговічність і ефективність завдяки теплообміннику Inox-Radial
+ Пальник MatriX-Plus з нержавіючої сталі з тривалим терміном служби 
+ Автоматичний контроль горіння для всіх типів газу Lambda Pro
+ Тиха робота завдяки низькій швидкості обертання вентилятора
+ Вбудований інтерфейс WiFi для підключення до Інтернету
+ Покроковий процес введення в експлуатацію за допомогою програми
+ Підходить для інтеграції сонячних колекторів (Vitodens 100-W)
Переваги для користувачів
+ Просте, інтуїтивно зрозуміле управління через додаток ViCare і вбудований інтерфейс WiFi
+ Висока експлуатаційна безпека завдяки автоматичному контролеру горіння Lambda Pro
+ Висока ефективність і низький рівень викидів CO2 завдяки пальнику MatriX-Plus
+ Просте управління завдяки сенсорному  дисплею
+ "H2Ready" - придатний для роботи на газовій суміші з 20% домішками водню
Технічні характеристики
Потужність: 3,2 - 32,0 кВт
ККД:109% (Hі)
Модуляція: 1: 10
Обсяг ємнісного накопичувача: 46 л (Vitodens 111-W)
Клас енергоефективності: A (A + в комбінації з сонячним колектором)