Нова електронна платформа для системних рішень

Легке та інтуїтивно зрозуміле введення обладнання в експлуатацію, провдення сервісного обслуговування в декілька кліків дозволяють зекономити робочий час. Пройшли часи різних кодів помилок, значення яких потрібно було шукати в посібнику. Минули також ті часи, коли подальше розширення енергетичної системи було проблемою. Нова електронна платформа призначена для мережевих цифрових послуг з такими енергетичними системами, як теплові насоси, вентиляційні системи та системи зберігання електроенергії.

Окрім того Ви матимете простий і швидкий доступ до програм ViCare та Vitoguide. Це полегшує спеціалістам-партнерам введення в експлуатацію та віддалений моніторинг своїх клієнтських систем.

Власники будинків отримують вигоду від простої роботи за допомогою програми ViCare.

Введення в експлуатацію в два кліки 

Партнери-спеціалісти економлять час завдяки введенню в експлуатацію через меню. Параметри системи синхронізуються одночасно з програмою Vitoguide. Це означає, що будь-яке точне налаштування системи, яке згодом потрібно, і коригування параметрів можливо в режимі онлайн у будь-який час. Самотестування пристрою підтверджує, що всі встановлені компоненти працюють належним чином по завершенню введення в експлуатацію.

Проста діагностика помилок

Для виявлення несправностей на ранніх стадіях доступні п’ять груп інформації та кодів помилок, призначених для користувача; вони сумісні для всіх систем завдяки новій електронній платформі. Це включає поточний робочий стан та вказівку на майбутнє технічне обслуговування.

Партнери-спеціалісти отримують детальну інформацію про помилки з Vitoguide, включаючи рекомендації щодо усунення несправностей. Часто несправність можна усунути дистанційно, оптимізуючи параметри в Інтернеті, а це означає, що не потрібно їхати до замовника.

Уніфіковане обладнання - менше запчастин
Нова електронна платформа пропонує спеціалізованим партнерам ряд додаткових переваг, таких як всебічна стандартизація та уніфіковане обладнання. Це означає, що вони повинні містити менше запасних частин. Попередній стан пристрою можна відновити знову після керованої заміни запасних частин, просто використовуючи функцію резервного копіювання та відновлення.

Стандартизовані електронні та гідравлічні схеми також доступні незалежно від типу виробництва енергії. Уніфіковані датчики також допомагають спростити обслуговування. Дисплеї, які використовуються для зв'язку з генератором енергії, в основному ідентичні, за винятком відмінностей у технології системи (тепловий насос, газовий конденсаційний котел тощо).

Високий рівень надійності
Нова електронна платформа розширює можливості програми ViCare. 

На додаток до регулярних оновлень програмного забезпечення, власник житла має можливість у будь-який час інтегрувати інші компоненти системи, наприклад, тепловий насос для зменшення викидів CO2 або фотоелектричну систему для виробництва власної електроенергії та систему зберігання електроенергії для збільшення власне споживання. "Сумісний портфель" надається через оновлення. Це гарантує експлуатаційну надійність протягом усього життєвого циклу виробу.

Переваги для партнерів
Безшовне розширення енергетичної системи за допомогою інших компонентів,
Параметризація системи та віддалений моніторинг за допомогою Vitoguide,
Проста заміна запасних частин за допомогою меню
Функція резервного копіювання та відновлення для простого відновлення попереднього стану пристрою після заміни запасних частин,
Безпосереднє відображення розширень системи за допомогою Vitoguide з автоматичним оновленням,
Єдине представлення кодів помилок на всіх пристроях,

Переваги для користувачів
Високий рівень експлуатаційної надійності та стійкості завдяки мережевим продуктам та регулярним оновленням,
Швидке та просте розширення системи за допомогою системних компонентів від інтегрованого рішення компанії Viessmann,
Безпосереднє відображення розширень системи в додатку ViCare,
Безпечна та зашифрована передача даних